Spring naar de inhoud

Gratis, voor jou!

Overweldigd? Door een vol huis, drukke agenda, lange to do lijst? Goed nieuws. Je kan er wat aan doen. En ik help je er graag bij. Als jij tijd, ruimte en budget hebt om ten volle van mijn opruimcoaching te profiteren. Maar ook als dat nu voor jou niet lukt… Want ik wens echt iedereen meer rust, minder prikkels en meer tijd toe voor andere zaken dan opruimen!

Uitprintbare opruim-hulpjes

Zin om erin te vliegen? Welk opruimproject je ook aanpakt, starten doe je met een kritische blik… Wat hou je? Wat kan weg? Wat hoort in deze ruimte en wat hoort eigenlijk elders? Hang deze opruim-hulpjes op enkele grote dozen voor een vlotte opruimsessie: enerzijds maak je meteen duidelijke hoopjes wat waarheen mag, anderzijds helpen de kritische vragen je bij het keuzeproces. Ik neem ze ook mee naar al mijn live opruimcoachings… Dus nodig gewoon een lieve en tegelijk kritische vriendin uit, en organiseer gewoon jullie eigen Korte Metten!

The Mins Game: klaar voor een spel?

Hou jij van een stevige uitdaging, liefst met een competitief kantje? Wil je minimalisme een kans geven om een opgeruimder huis te bereiken met minder werk? Dan is The Mins Game helemaal je ding! De opdracht is simpel, een maand lang ga jij élke dag spullen weg doen. Op dag 1 houden we het op 1 item, op dag 2 zijn het er 2, op dag 3 neem je afscheid van 3 stuks enzovoort. Je snapt het al hé? Opgelet, het is een stevige uitdaging, maar met deze handige afstreepkalender help ik je op weg:

Maandelijkse inspiratie & motivatie in de mailbox

Elke maand zorg ik voor een hapklare brok opruim-inspiratie en motivatie, rechtstreeks in jouw mailbox. Waar wacht je nog op? Schrijf je nu meteen in! Wil je je helemaal onderdompelen, dan kan ook gewoon eerdere nieuwsbrieven nalezen op mijn blogpagina. Opgelet: hou het niet bij lezen, maar maak er ook werk van in je eigen huis!

Social media voor regelmatigere boosts

Eén keer per maand, dat is wel erg weinig hé? Nieuwe gewoontes, dat vraagt om regelmatige reminders. En die kan jij ook krijgen, volg me gewoon via Instagram of Facebook!

Gratis eerste telefonische coaching, speciaal voor jou en jouw opruimprobleem

Liever echt even jouw individuele opruimprobleem aan mij voorleggen? Geen probleem, jij boekt gewoon zelf jouw gratis eerste coaching!