Spring naar de inhoud

Visie

Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats. Zo gaat het bij mensen met een ongelofelijke haast. En helaas vaker dan we zouden willen, met meer prikkels dan we zouden willen. Ik heb zelf geen haast. Meer nog, ik maak tijd voor jou, en maak plaats met jou. Minder spullen, minder prikkels. In je huis en in je leven.

Ook zonder pandemie, overuren op het werk of zieken in huis lijkt het soms wel een dolgedraaide wereld, niet? Zeker sinds ik mama werd van twee temperamentvolle schatjes, voel ik steeds vaker dat het allemaal wat “te veel” kan worden. En ik blijk lang niet de enige te zijn. De hoeveelheid prikkels waaraan we vandaag de dag worden blootgesteld is immens. Onze huizen, waar we tot rust willen komen, zijn verzamelplekken geworden voor meer en meer en nóg meer spullen.

Eenvoud en rust brengen in je omgeving en je leven blijkt soms moeilijker dan verwacht. Het vraagt een mentaliteitswijziging, medewerking van huisgenoten, organisatorisch talent, bovenal ook een creatieve blik. Wanneer je al volop overweldigd wordt, lukt het niet altijd om zelf die veranderingen door te voeren of eerste stappen te zien. En daarom ben ik er om te helpen, om samen een plaats te geven aan jouw spullen én jouw gevoel daarbij.

In mijn zoektocht naar meer rust ontdekte ik minimalisme, eenvoud, simpel leven, of hoe je het ook wil noemen. Voor mij betekent dat:

  • bewuster stilstaan bij wat binnenkomt in mijn huis én op mijn agenda
  • regelmatig afscheid nemen van overbodige spullen of verplichtingen die energie vreten
  • me omringen met m’n favoriete items en die een vaste plek geven

Het klinkt minimalistisch, eenvoudig en ja, vooral ook simpel, maar wat een verschil! Dat gevoel wil ik heel graag delen met je.

Als coach ga ik jou nooit bestormen met vaste schema’s, directe orders of strikte regeltjes. Neen, ik wil je zachtjes prikkelen, met de juiste vragen, krachtige ondersteuning en vooral – de beste bron van motivatie – succeservaringen. Zo bouwen we niet alleen aan een opgeruimd huis, maar vooral aan een andere mindset, waardoor je die rust kan blijven ervaren.

Samen maken we plaats in je huis en in je leven!

Heb je het gehad met de rommel? De ruzies met de huisgenoten? Het zoeken naar verloren spullen of documenten? Niet aarzelen, samen met mij maak ook jij plaats voor wat écht telt. De eerste stap zet je door nu meteen jouw afspraak te boeken – of dat nu een gratis eerste kennismaking is of bij jou thuis aan de slag gaan.

Maandelijks een inspirerende opruimtip in je mailbox?