Spring naar de inhoud

Aanbod

Heb je het gehad met de rommel? De ruzies met huisgenoten? Het zoeken naar verloren spullen of documenten? Niet aarzelen, samen met mij maak ook jij plaats voor wat écht telt.

Er zijn meerdere formules beschikbaar, van één keer ‘korte metten’ tot een langere samenwerking en begeleiding. Welke formule het best bij jou past? Boek helemaal gratis je eerste online coaching en we zoeken het samen uit.

1. Korte metten | Hoe wij samen plaats maken

Ik kom bij jou thuis voor een opruimsessie van minimaal 3 uur. Jij bepaalt zelf wat er weg kan, hoe je je spullen het liefst organiseert en wat voor jou fijn aanvoelt zodat je het achteraf ook moeiteloos zo houdt. Ik begeleid je met de juiste vragen en deel meteen ook handige tips voor toekomstige opruimuitdagingen. Ook een langere sessie of een volledige dag kan.

€195 per sessie van 3 uur + verplaatsingskost vanuit Gent

2. Kort onderhoud | Hoe jij het opgeruimd houdt

Vind je het moeilijk om resultaten in stand te houden? Stel je to do’s weleens uit? Woon je ver van Gent? Kies voor opruimcoaching op afstand (telefonisch/videocall/whatsapp/mail, jij kiest). Beschouw mij als je stok achter de deur, opruimbuddy en inspiratiebron. Zo bereik jij je doelen en kan je het voortaan helemaal zelf!

€33 per sessie van 30 minuten

3. Op en top | Hoe jij geniet van jouw opruimflow

Heb je het echt gehad met de onrust in huis, ruzies over onvindbare spullen, kleerkasten die niet meer sluiten? Combineer een maandelijkse opruimsessie aan huis met wekelijkse online coaching. Moeilijke ruimtes, spullen of routines nemen we samen onder handen tijdens een live opruimsessie. Vervolgens ga jij zelf verder, met het onderhouden van de structuur, nieuwe opruimuitdagingen of ander huiswerk op maat. Al je inzichten, huiswerkopdrachten of vragen kan je trouwens noteren in het notitieboek dat je bij opstart cadeau krijgt, maar ook een whatsapp tussendoor kan: ik ben er voor je.

Met een traject van vier, acht of twaalf maanden verzeker je je van een complete en duurzame transformatie. Bovendien kan je meteen jouw favoriete timings vastleggen in mijn agenda, geniet je van het voordeeltarief en heb je mijn volledige ondersteuning, ook tussendoor.

€325 per maand + verplaatsingskost vanuit Gent (prijs op aanvraag voor het traject van 4, 8 of 12 maanden)

4. NIEUW | Groepstraject “OPRUIMEN MET ADHD”

Klinken issues als uitstelgedrag, achterstand bij de was, mopperende huisgenoten en verborgen rommelkamers jou bekend in de oren? Je bent niet alleen: de helft van mijn coachees heeft ADHD en dus zocht ik een manier om m’n coachings nóg activerender te maken.

Na afloop van dit groepstraject mag je het volgende verwachten:

jouw huis ziet er rustiger uit & je vindt je spullen vlot terug

je hebt jouw to do’s onder controle en ontvangt complimentjes van je huisgenoten

last but not least, je houdt deze mooie resultaten aan met véél minder moeite dan voorheen!

Met dit traject ontvang je immers 10 weken lang elke werkdag opdrachten en tools om te leren opruimen & plannen. Het weekend biedt ruimte om af te werken en terug te blikken. Ik leer jullie niet alleen over alle valkuilen en tools om ADHD-vriendelijk op te ruimen. Nee, we bouwen er samen nieuwe routines van, passend bij jou. In de besloten whatsapp groep krijg je niet alleen feedback van mij, je ontmoet er gelijkgestemden én uitstelgedrag wordt mede dankzij de interactie met anderen in de kiem gesmoord. In de bijhorende masterclass van anderhalf uur begeleiden Dorien Baele en ikzelf je met alle mogelijke vragen, daarbij leer je ook uit de vragen & oplossingen van andere deelnemers. Daarbovenop krijg je nog een uur persoonlijke coaching én ontvang je vooraf in je brievenbus een handig notitieboek inclusief heerlijk motiverende worksheets.

Opgelet: omwille van het beperkte aantal deelnemers laat je me best zo gauw mogelijk weten als jij er ook graag bij bent!

€345 voor het volledige traject (+ verplaatsingskost vanuit Gent indien je je persoonlijke coaching liefst bij jou thuis inplant)

De eerste stap zet je door nu meteen jouw afspraak te boeken – of dat nu meteen jou thuis erin vliegen wordt, of liever nog even telefonisch aftoetsen welk type coaching het beste bij jou past.

Maandelijkse een inspirerende opruimtip in je mailbox?