Spring naar de inhoud

Aanbod

Benieuwd hoe ik plaats kan maken in jouw huis en leven? Er zijn meerdere formules beschikbaar, van één keer ‘korte metten’ tot een langere samenwerking en begeleiding. Welke formule het best bij jou past? Boek helemaal gratis je eerste online coaching en we zoeken het samen uit.

1. Korte metten | Hoe wij samen plaats maken

Ik kom bij jou thuis voor een opruimsessie van minimaal 3 uur. Jij bepaalt zelf wat er weg kan, hoe je je spullen het liefst organiseert en wat voor jou fijn aanvoelt zodat je het achteraf ook moeiteloos zo houdt. Ik begeleid je met de juiste vragen en deel meteen ook handige tips voor toekomstige opruimuitdagingen. Ook een langere sessie of een volledige dag kan. Hou er wel rekening mee dat het keuzeproces tijdens het opruimen intensief kan zijn en een ganse dag dus pittig wordt!

€195 per sessie van 3 uur + verplaatsingskost vanuit Gent

2. Kort onderhoud | Hoe jij het opgeruimd houdt

Vind je het moeilijk om resultaten in stand te houden? Stel je to do’s weleens uit? Zin gekregen om zelf verder plaats te maken, met mij op de achtergrond? Woon je ver van Gent? Kies dan voor telefonische opruimcoaching (via (video)call / whatsapp / mail, jij kiest). Beschouw mij als je stok achter de deur, opruimbuddy en inspiratiebron. Zo bereik jij je doelen en kan je het voortaan helemaal zelf!

€33 per sessie van 30 minuten, langer kan ook

3. Op en top | Hoe jij geniet van jouw opruimflow

Heb je het gehad ermee? De onrust in huis, met ruzies over onvindbare spullen, ontembare kinderkamers of kleerkasten die niet meer sluiten? Combineer dan een maandelijkse opruimsessie aan huis met wekelijkse online coaching. Moeilijke ruimtes, spullen of routines nemen we samen onder handen tijdens een live opruimsessie. Vervolgens ga jij zelf verder, met het onderhouden van de structuur, nieuwe opruimuitdagingen of ander huiswerk op jouw maat. Tijdens het wekelijkse contactmoment deel je al je vragen en zo boek je ook tussen opruimsessies door vooruitgang. Al je inzichten, huiswerkopdrachten of vragen kan je trouwens noteren in het trajectschrift dat je bij opstart cadeau krijgt, maar een whatsapp tussendoor kan net zo goed: ik ben er voor je.

Als jij klaar bent voor een complete en duurzame transformatie, dan gaan we er samen voor, stap voor stap. Met een traject van vier, acht of twaalf maanden, verzeker je je van een plaatsje in mijn agenda, geniet je van een voordeeltarief en weten we beiden dat jij er écht voor wil gaan. Vervang die onrust en ruzies voortaan maar door ruimtes en routines op maat van jou en jouw gezin. Want jouw huis moet voor jou werken, en niet omgekeerd.

€325 per maand + verplaatsingskost vanuit Gent (prijs op aanvraag voor het traject van 4, 8 of 12 maanden)

Heb je het gehad met de rommel? De ruzies met de huisgenoten? Het zoeken naar verloren spullen of documenten? Niet aarzelen, samen met mij maak ook jij plaats voor wat écht telt. De eerste stap zet je door nu meteen jouw afspraak te boeken – of dat nu een gratis eerste kennismaking is of bij jou thuis aan de slag gaan.

Maandelijkse een inspirerende opruimtip in je mailbox?