Spring naar de inhoud

Wil jij wel geholpen worden?

Vijfentwintig nieuwsbrieven ondertussen. Een resem posts op Instagram, Facebook en LinkedIn. Flyers en brochures. Ik hoop dat je ze boeiend vond? Ik viel anders in herhaling, met telkens weer diezelfde boodschap:

“Je kan gratis en voor niets een half uur coaching bij mij krijgen.”

De kleinste mogelijke stap lijkt mij dat. Een half uurtje dat je op weg zet naar minder geneut over het huishouden, echtelijke ruzies, gedram tegen (kleuter)pubers, verloren sleutels en ander tijdverlies. Een minimale investering in zonder schaamte bezoek uitnodigen, voldoende ruimte hebben voor je hobby, of misschien de kinderen een eigen slaapkamer geven? Geef toe, je wéét waar je je aan ergert en waar je van droomt. En je twijfelt, pak ik het aan, ja of nee? Wanneer doe ik dat? Hoe begin ik eraan? Durf ik hulp in te schakelen? Ga ik die Trui wel een toffe vinden?

Wil jij wel geholpen worden?

Ik bied het gratis aan en zorg ervoor dat je eenvoudig kan boeken, maar uiteindelijk moet jij die allereerste stap zetten. Effectief klikken dus op “Ja, ik boek mijn gratis coaching” en er je agenda bij nemen. Als opruimcoach ben ik er voor iedereen met een minimum aan motivatie, ook als die motivatie vervolgens soms even zoek is. Maar die allereerste stap, die moet jij zélf zetten.

Wees dus eerlijk bij het beantwoorden van volgende 3 vragen:

  1. Erger jij je? Aan geneut over het huishouden, echtelijke ruzies, gedram tegen (kleuter) pubers, verloren sleutels etcetera?
  2. Dacht je al 3 keer: “ik zou dat toch eens een keertje moeten proberen” of “benieuwd of die Trui mij zou kunnen helpen hiermee”?
  3. Scrollde je vervolgens verder in je mailbox of social media?

Drie maal ja? Dan klik je maar beter op “Ja, ik boek mijn gratis coaching”. Je kan uiteraard nog kiezen voor die kleinere knop onderaan, “uitschrijven”. Dan bespaar je je het komende jaar wellicht een 10-tal mails in je mailbox, ook prima. Al heb ik uiteraard bewust die eerste knop véél groter gemaakt… Geloof me, het loont!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_BENL